Tietosuojakäytäntö

Cloroxilla ja sen tuotemerkkiperheellä (yhdessä ”me”, ”meitä”, ”meidän”) on vahva rehellisyyden ja reilun liiketoiminnan perinne, ja pyrimme olemaan avoimia tietosuojakäytännöistämme. Tarjoamme tämän tietosuojakäytännön avuksi, jotta ymmärrät, kuinka keräämme, käytämme, jaamme ja suojaamme henkilötietojasi. Tässä tietosuojakäytännössä kerrotaan myös oikeuksistasi ja valinnoistasi henkilötietojesi suhteen sekä siitä, miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi vastauksia tietosuojakäytäntöihimme liittyviin kysymyksiin.

Näitä tietoja voidaan päivittää ajoittain.

 

Tämän tietosuojakäytännön sisältö

Voit katsoa eri aiheita siirtymällä alla oleviin otsikoihin:


Keräämämme tietotyypit

Keräämme sinua koskevia tietoja monin eri tavoin ja keräystapa riippuu siitä, miten olet vuorovaikutuksessa meidän ja tuotteidemme ja palveluidemme kanssa. Näihin sisältyvät verkkosivustomme, sosiaalisen median sivumme, verkko- ja mobiilipalvelumme, sovelluksemme ja mainoksemme. Joihinkin keräämiimme tietoihin sisältyy henkilötietoja, joita voidaan käyttää sinun tunnistamiseesi. Seuraavassa on yleiskatsaus eri lähteistä keräämiemme tietojen tyypeistä. Lisätietoja keräämistämme tiedoista (ml. esimerkit, jotka eivät kata kaikkia tapauksia) ja niiden käytöstä saat lukemalla keräämiemme tietotyyppien sivua.

  • Tiedot, joita annat meille. Keräämme tietoja, joita annat meille suoraan, kuten rekisteröityessäsi tilille, tilatessasi viestintäämme, osallistuessasi kilpailuihin tai arvontoihin, tehdessäsi ostoksia, ottaessasi meihin yhteyttä, esittäessäsi kysymyksiä tai kommentteja tai osallistuessasi verkkofoorumeihimme, kampanjoihimme ja sosiaalisen median alustoihimme.
  • Laitetiedot. Käytämme eri teknologioita kerätäksemme tietoja laitteistasi (tietokoneista, matkapuhelimista, tableteista jne.), kun vierailet verkkosivustoillamme tai lataat ja käytät mobiilisovelluksiamme. Näihin tietoihin voi sisältyä IP-osoite, laitteen mainostunnus, puhelimen/selaimen käyttöjärjestelmän tiedot, sovelluksen tai laitteen käyttötavat ja fyysinen sijaintisi.
  • Sijaintitiedot. Joillakin verkkosivustoillamme voit lähettää tietoja yleisestä sijainnistasi, kuten postinumerosi tai osoitteesi, etsiäksesi tuotteitamme myyviä tai muita sijantiin liittyviä palveluita tarjoavia myymälöitä. Suostumuksellasi jotkin verkkosivustomme ja sovelluksemme tallentavat laitteestasi sijaintitietoja tai GPS-tietoja sijaintiin liittyvien toimintojen tarjoamiseksi.
  • Evästeistä ja muista vastaavista seurantatekniikoista saadut tiedot. Käytämme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita, kuten verkkojäljitteitä, selkeitä GIF-kuvia, pikseleitä ja internet-tunnistetekniikoita, kerätäksemme tietoja verkkosivustoillamme myös analytiikka- ja mainontatarkoituksiin. Evästeet ja muut vastaavat tekniikat antavat tietoa siitä, miten kuluttajat ovat vuorovaikutuksessa verkkosivustojemme, sovellustemme, mainostemme ja/tai sähköpostiviestinnän kanssa. Näihin kuuluvat selaintyyppi, selailukäyttäytyminen, käyttäjän verkkopyynnöt, katsellut sivut ja sisältö, uusien käyntien tai kirjautumisten määrä, hakukonesuositus, kumppanin suositukset, mainospalkkien tai muiden kampanjoiden ohjaama liikenne, ostoskoriin lisätyt ja hylätyt tuotteet, valuuttamuunnokset ja tehdyt ostokset sekä postinumerot. Lisäksi saatamme valvoa ja analysoida toimintaasi verkkosivustoillamme ja mobiilisovelluksissamme parantaaksemme kokemustasi, ja tähän saattaa sisältyä kolmannen osapuolen istuntojen toisto-ohjelmistojen tai -palveluiden käyttö. Lisätietoja käyttämistämme evästetyypeistä ja vastaavista seurantatekniikoista saat lukemalla Evästeiden ja muiden vastaavien seurantatekniikoiden sivua.
  • Tiedot muista lähteistä. Sinulta suoraan keräämiemme tietojen lisäksi saatamme myös saada sinuun liittyviä tietoja muista lähteistä, mukaan lukien kolmannet osapuolet, kuten liikekumppanimme, osakkuusyhtiömme, julkisesti saatavilla olevat lähteet tai sosiaaliset verkostot, joihin osallistut. Keräämme esimerkiksi tiettyjä tietoja, joita julkaistaan sosiaalisen median sivustoilla, blogeissa ja muilla verkkosivustoilla.

Kuinka käytämme ja käsittelemme tietoja

Käytämme keräämiämme tietoja tuotteidemme ja palveluidemme toimittamiseen, personointiin ja parantamiseen sekä voidaksemme ymmärtää, kuinka käytät verkkosivustojamme ja sovelluksiamme ja olet vuorovaikutuksessa niiden kanssa. Yllä kuvattujen tarkoitusten ja käyttötapojen lisäksi käytämme tietoja seuraavilla tavoilla:

  • pyytämiesi tapahtumien suorittamiseen tai tekemiesi tilausten täyttämiseen
  • kommentteihisi, arvosteluihisi, kyselyihisi ja muihin pyyntöihisi vastaamiseen tai lisäselvityksiin
  • tarjotaksemme kohdennettua mainontaa, viestintää, tuoteratkaisuja tai sisältöä sekä pyytämiäsi palveluita
  • suorittaaksemme liiketoimintaamme, verkkosivustoihimme, tuotteisiimme ja palveluihimme liittyviä tutkimuksia ja analyysejä, joihin sisältyy keräämiemme tietojen yhdistäminen potentiaalisten asiakkaiden tunnistamiseksi (esim. ”samantyyppiset” asiakkaat)
  • tuotteidemme ja palveluidemme räätälöintiin käyttösi tai mieltymystesi mukaan
  • viestiäksemme sinulle kilpailuista, arpajaisista, kanta-asiakas- tai palkinto-ohjelmista, kupongeista, hyvityksistä, kampanjoista tai muista asioista, joihin olet osallistunut tai liittynyt tai joista olet pyytänyt tietoja
  • ottaaksemme käyttöön aktivoimiesi sosiaalisten verkostojen ominaisuuksia
  • voidaksemme julkaista arvostelujasi, kommenttejasi, valokuviasi, videoitasi ja muuta sisältöä, jonka olet postannut interaktiivisessa tai käyttäjän luomassa ominaisuudessamme
  • viestiäksemme sinulle tilistäsi
  • sisäisiin hallinnollisiin tarkoituksiin sekä suhteidemme hallintaan
  • muihin mahdollisiin tarkoituksiin (ajoittain) suostumuksesi mukaisesti
  • kuten sovellettava laki muutoin sallii tai vaatii.

Vaikka yllä olevat osiot kuvaavatkin tietojen keräämisen päätarkoituksemme, monissa tilanteissa meillä on useampi kuin yksi tarkoitus. Jos esimerkiksi suoritat verkko-ostoksen, saatamme kerätä tietojasi täyttääksemme kanssasi tekemämme sopimuksen, mutta keräämme myös tietojasi, koska meillä on oikeutettu etu tietojesi säilyttämiseen sen jälkeen, kun tapahtumasi on suoritettu, jotta voimme vastata tilaukseesi liittyviin kysymyksiin nopeasti ja helposti. Tämän seurauksena (ja lain sallimissa rajoissa) tietojesi kerääminen ja käsittely perustuu eri asiayhteyksissä suostumukseesi, sopimuksen täyttämistarpeeseemme, lakiin perustuviin velvoitteisiimme ja/tai oikeutettuun etuumme liiketoimintaa harjoittaessamme.


Kuinka jaamme tietoja

Muualla tässä tietosuojakäytännössä käsiteltyjen erityistilanteiden lisäksi luovutamme tietoja seuraavissa lain sallimissa tilanteissa:

  • Osakkuusyhtiöt ja yritysostot. Lain salliessa ja tässä tietosuojakäytännössä määriteltyjen tarkoitusten mukaisesti saatamme jakaa tietoja tuotemerkkiperheemme ja osakkuusyhtiöidemme kanssa (esim. emoyhtiö, sisaryhtiöt, tytäryhtiöt, yhteisyritykset tai muut yhteisesti hallinnoidut yritykset). Jos toinen yritys hankkii tai suunnittelee hankkivansa yhtiömme, liiketoimintamme tai omaisuutemme, jaamme myös tietoja kyseisen yrityksen kanssa, myös neuvotteluvaiheessa.
  • Liikekumppanit. Saatamme jakaa tietojasi liikekumppaneiden, kuten palveluntarjoajien, myyjien, myyntivälittäjien ja vähittäismyyntikumppaneiden (ja niiden palveluntarjoajien) kanssa. Liikekumppanit voivat mm. auttaa meitä hallinnoimaan verkkosivustoamme, avustaa tai tukea liiketoimintaamme, suorittaa kyselyitä, tarjota teknistä tukea, tehdä tutkimuksia ja analyyseja, käsitellä maksuja ja auttaa tilausten täyttämisessä.
  • Oikeusprosessi. Saatamme luovuttaa tietoja vastauksena haasteisiin, määräyksiin tai tuomioistuimen päätöksiin tai minkä tahansa oikeusprosessin yhteydessä noudattaaksemme asiaankuuluvia lakeja tai vastataksemme julkisten ja valtion viranomaisten pyyntöihin. Saatamme myös jakaa tietojasi voidaksemme valvoa käyttöehtojamme, vahvistaa tai käyttää oikeuksiamme, puolustautua oikeusvaateita vastaan, tutkia, estää tai ryhtyä toimenpiteisiin, jotka liittyvät mahdollisiin laittomiin toimiin, epäiltyihin petoksiin, henkilö- tai omaisuusturvaan tai käytäntöjemme rikkomiseen, voidaksemme suojella omaa tai tytäryhtiöidemme toimintaa tai noudattaa pyyntöäsi, joka koskee tuotteiden lähettämistä tai kolmannen osapuolen palvelujen tarjoamista.
  • Julkinen. Saatamme tarjota yhteisöominaisuuksia ja julkisia interaktiivisia foorumeita verkkosivustojemme kautta, kuten keskustelupalstoja, tuotearvioita, keskusteluryhmiä, keskustelufoorumeita, wikejä, sosiaalisen median alustoja ja blogeja. Jos päätät lähettää tietoja näillä sivuilla, kyseiset tiedot saattavat olla julkisesti saatavilla.
  • Kumppanikampanja. Saatamme tarjota kilpailuja, arvontoja tai muita kampanjoita kolmansien osapuolten kumppaneille. Jos osallistut kilpailuun, arvontaan tai kampanjaan, jonka sponsorina toimii kolmannen osapuolen kumppani, me ja kumppanimme saamme antamasi tiedot. Tämä tietosuojakäytäntö ei koske kumppanin suorittamaa tietojesi käyttöä.
  • Hää-, vauva- ja/tai lahjarekisteri. Joillakin verkkosivustoillamme on mahdollisuus luoda julkisia rekistereitä, joissa voit kertoa muille, minkä tyyppisiä tuotteita olet kiinnostunut saamaan. Tapahtumasta julkiseen rekisteriin antamasi tiedot (esim. nimi, päivämäärä, sijainti jne.) saattavat olla julkisesti saatavilla, jotta vieraat voivat katsoa rekisteriäsi. Joissakin tapauksissa saatamme tarjota sinulle mahdollisuuden rajoittaa sitä, missä määrin nämä tiedot annetaan yleisön saataville. Saatamme myös jakaa tietojasi kolmannen osapuolen hää- ja lahjarekisteriportaalisivustojen kanssa. Tämä tarjoaa vieraillesi mm. useampia tapoja löytää rekisterisi ja koordinoida lahjoja.

Valintasi

Voit tehdä seuraavia valintoja henkilötiedoillesi:

  • • Pääsy henkilötietoihisi. Voit pyytää lisätietoja hallussamme olevista henkilötiedoistasi tai kopion niistä seuraamalla alla olevassa Yhteystiedot-osiossa annettuja ohjeita. Tietyissä olosuhteissa voit pyytää henkilötietojesi siirrettävyyttä. Lain niin vaatiessa myönnämme sinulle pyynnöstä kohtuullisen pääsyn hallussamme oleviin henkilötietoihisi.
  • • Muutokset henkilötietoihisi. Luotamme siihen, että päivität ja korjaat henkilötietojasi. Useimmilla verkkosivustoillamme voit muokata tiliprofiiliasi tai poistaa sen. Huomaa, että saatamme säilyttää historiallisia tietoja varmuuskopiotiedostoissamme lain sallimissa rajoissa. Jos et pysty päivittämään tai korjaamaan tietoja verkkosivustollamme, ota meihin yhteyttä seuraamalla alla olevassa Yhteystiedot-osiossa annettuja ohjeita
  • • Henkilötietojesi poistaminen. Voit pyytää, että poistamme henkilötietosi, seuraamalla alla olevassa Yhteystiedot-osiossa annettuja ohjeita. Lain niin vaatiessa myönnämme tietojen poistopyynnön, mutta huomaa, että tietyissä tilanteissa ja lain sallimissa rajoissa saatamme säilyttää henkilötietojasi voidaksemme noudattaa lakisääteisiä velvoitteitamme, ratkaista kiistoja, toteuttaa sopimuksiamme, havaita turvallisuusongelmia, suojautua haitalliselta, harhaanjohtavalta, petolliselta tai laittomalta toiminnalta, suorittaa maksutapahtumia, tarjota pyydettyjä tuotteita tai palveluita, tunnistaa tai korjata virheitä tai estää tahatonta syrjintää niitä kohtaan, jotka käyttävät tietosuojaoikeuksiaan. Saatamme myös säilyttää tietojasi käyttääksemme niitä tavalla, joka vastaa yksilöiden kohtuullisia odotuksia, tai on yhteensopiva tietojen antamisen asiayhteyden kanssa.
  • • Tietyn käsittelyn vastustaminen. Joissakin olosuhteissa voit vastustaa henkilötietojesi käyttöämme seuraamalla alla olevassa Yhteystiedot-osiossa annettuja ohjeita.
  • • Suostumuksen peruuttaminen. Jos peruutat suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn, emme mahdollisesti pysty enää tarjoamaan sinulle palveluita. Joissakin tapauksissa saatamme rajoittaa tai hylätä suostumuksesi peruutuspyynnön, jos laki sallii tai vaatii meitä niin tekemään tai jos emme pysty varmistamaan henkilöllisyyttäsi asianmukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi tietojen käsittelyyn (jos kyseinen käsittely perustuu suostumukseen) ottamalla meihin yhteyttä alla olevassa Yhteystiedot-osiossa kuvatulla tavalla.
  • • Do Not Track -ominaisuus. Vaikka joissakin selaimissa on ”Do Not Track” -ominaisuus, jonka avulla voit kertoa verkkosivustoille, että et halua verkkotoimintaasi seurattavan, nämä ominaisuudet eivät ole vielä yhdenmukaisia, eikä näitä automatisoituja seurantamekanismeja koskevia selainsignaaleja ole tällä hetkellä asetettu tunnistamaan tai reagoimaan niihin.
  • • Suoramarkkinointiviestintä. Käytämme henkilötietojasi ainoastaan suoramarkkinoinnin tarkoituksiimme ja/tai jaamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille suoramarkkinoinnin tarkoituksiimme tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Voit esimerkiksi antaa meille sähköpostiosoitteesi tai postiosoitteesi, jotta voimme lähettää sinulle ilmaisia uutiskirjeitä, kyselyitä, tarjouksia ja muuta markkinointimateriaalia sekä kohdistettuja tarjouksia kolmansilta osapuolilta. Voit milloin tahansa pyytää suoramarkkinointiviestien tilauksen peruuttamista ottamalla meihin yhteyttä käyttämällä alla olevan Yhteystiedot-osion tietoja tai napsauttamalla lähettämämme sähköpostin tilauksen peruutuslinkkiä. Jos saat meiltä tekstiviestin, joka sisältää markkinointitietoa, voit kieltäytyä vastaanottamasta tulevia tekstiviestejä vastaamalla tekstiviestissä kuvatulla tavalla käyttäen ”STOP” (lopeta), ”UNSUBSCRIBE” (poista tilaus) tai muita tekstiviestissä mainittuja vastauksia. Voit lopettaa fyysisten postitarjousten vastaanottamisen lähettämällä meille sähköpostia aiheriville ”NO SNAIL MAIL” (ei postia) sekä nimesi, osoitteesi ja postinumerosi. Käsittelemme kieltäytymis-/peruuttamispyyntösi sovellettavien lakien mukaisesti ja veloituksetta. Jos kieltäydyt kampanjatarjousten vastaanotosta, saatamme silti lähettää sinulle palveluihin liittyviä viestejä. Huomaa, että sähköpostiviestimme valmistellaan jonkin aikaa ennen niiden lähettämistä. Vaikka poistammekin nimesi postituslistaltamme saatuamme pyyntösi, saatat silti saada meiltä posteja, joiden valmistelu on aloitettu ennen nimesi poistamista.
  • • Evästeet ja vastaavat seurantatekniikat. Useimmat verkkoselaimet sallivat evästeiden hylkäämisen tai poistamisen asetustensa kautta. Huomaa, että jos päätät poistaa tai hylätä evästeet, tämä voi vaikuttaa verkkosivustojemme käytettävyyteen ja toimivuuteen. Lisätietoja siitä, kuinka tietyt verkkosivustomme käyttävät evästeitä, ja kuinka asetuksia päivitetään tarvittaessa, saa napsauttamalla ”evästeasetusten” linkkiä kyseisellä verkkosivustolla.

Tietojesi suojaamiseksi meidän on pystyttävä vahvistamaan henkilöllisyytesi ennen kuin voimme käsitellä edellä mainittujen tietosuojaoikeuksien käytön pyyntösi. Saatamme tehdä varmennusprosessin sähköpostitse tai puhelimitse, ja saatamme pyytää sinua antamaan tietoja, kuten nimesi, yhteystietosi ja muita oleellisia tietoja, jotka perustuvat suhteeseesi kanssamme.

Joissakin olosuhteissa tietyt henkilöt voivat nimittää valtuutetun edustajan lähettämään tietosuojaoikeuksien käytön pyyntöjä puolestasi. Vaadimme vahvistuksen siitä, että olet antanut valtuutetulle edustajalle luvan tehdä pyynnön puolestasi. Sinun on annettava meille kopio allekirjoitetusta luvasta, jonka olet antanut valtuutetulle edustajalle, jotta hän voi lähettää pyynnön puolestasi, ja varmistaa henkilöllisyytesi meille suoraan. Voimme hylätä valtuutetun edustajan pyynnön, jos hän ei toimita todisteita siitä, että sinä olet valtuuttanut hänet toimimaan puolestasi.


Kuinka suojaamme henkilötietoja

Mikään Internetissä tai sähköisessä tallennustilassa tapahtuva tiedonsiirto ei ole täysin turvallista. Vaikka pyrimmekin kohtuullisin keinoin suojaamaan henkilötietojasi luvattomalta pääsyltä, käytöltä tai luovuttamiselta, emme voi taata henkilötietojesi turvallisuutta. Mikäli laki edellyttää meitä ilmoittamaan sinulle henkilötietoihisi vaikuttavasta rikkomuksesta, voimme ilmoittaa siitä sähköisesti, kirjallisesti tai puhelimitse, jos laki sen sallii.

Joillakin verkkosivustoillamme voit luoda tilin. Kun teet niin, sinua pyydetään luomaan salasana. Olet vastuussa salasanasi luottamuksellisuuden säilyttämisestä, vahvan salasanan valitsemisesta ja ainutlaatuisen salasanan muodostamisesta. Olet vastuussa, jos toinen henkilö, joka on hankkinut salasanasi, pääsee tiliisi tai käyttää sitä luvallasi tai ilman lupaasi. Sinun tulee ilmoittaa meille salasanasi tai tilisi luvattomasta käytöstä.


Muita tärkeitä tietoja

Seuraavat lisätiedot liittyvät tietosuojakäytäntöihimme:

  • • Lapset. Verkkosivustojamme ja -palvelujamme ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille lapsille, emmekä tietoisesti kerää henkilötietoja alle 18-vuotiailta lapsilta ilman vanhempien suostumusta. Alle 18-vuotiaiden lasten ei tule antaa meille henkilötietojaan.
  • • Kansainväliset tiedonsiirrot. Monikansallisena yhtiönä siirrämme tietoja osakkuusyhtiöidemme välillä ja sisällä. Näin ollen tietojasi voidaan käsitellä ulkomailla, jossa tietosuojalait saattavat olla vähemmän tiukkoja kuin omassa maassasi. Ryhdymme kuitenkin mahdollisuuksien mukaan toimenpiteisiin henkilötietojen käsittelemiseksi samoilla tietosuojaperiaatteilla, joita sovelletaan sen maan lainsäädännön mukaisesti, jossa alun perin saimme tietosi. Kun esimerkiksi siirrämme tietoja Euroopasta Yhdysvaltoihin, luotamme tietojen siirrossa Euroopan komission hyväksymiin vakiosopimuslausekkeisiin. Lähettämällä henkilötietosi meille hyväksyt tietojesi siirron, säilytyksen ja käsittelyn muussa kuin asuinmaassasi, mukaan lukien Yhdysvallat, mutta ei siihen rajoittuen. Jos haluat lisätietoja ulkomaista käsittelyä koskevista käytännöistämme ja järjestelyistämme, ml. pyrkimykset tietosuojakäytäntöjen soveltamiseen tietojen siirtyessä lainkäyttöalueelta toiselle, voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia yhteystietoja.
  • • Kolmannen osapuolen sovellukset/verkkosivustot. Emme hallitse sellaisten verkkosivustojen tai sovellusten tietosuojakäytäntöjä, joita emme omista. Kolmansien osapuolten verkkosivustojen, sovellusten tai muiden keinojen välityksellä antamiasi henkilötietoja hallitsevat kyseisiin kolmansiin osapuoliin ja välineisiin sovellettavat tietosuojakäytännöt.
  • • Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön. Saatamme päivittää tietosuojakäytäntöämme ajoittain, jotta se vastaisi käytäntöjämme, teknologiaamme, lakisääteisiä vaatimuksia ja muita tekijöitä. Kun tähän tietosuojakäytäntöön tehdään muutoksia, ne astuvat voimaan heti julkaistaessa. Voit tarkistaa tämän tietosuojakäytännön viimeisimmän muutospäivän sivun alareunassa olevasta ”Päivitetty viimeksi” -tekstistä.
  • • Lisätietoja Kalifornian asukkaille. Jos olet Kalifornian asukas, voit lukea lisää Kalifornian tiedoksiantojen sivulta.
  • • Lisätietoja lainkäyttöaluekohtaisista tiedoista. Joillakin lainkäyttöalueilla voi olla saatavilla lisätietoja. Voit lukea lisätietoja lainkäyttöaluekohtaisten ehtojen sivulta.

Yhteystiedot

Jos haluat toteuttaa soveltuvia tietosuojaoikeuksia tai ymmärtää koskevatko nämä oikeudet sinua, seuraa alla olevia ohjeita pyynnön tekemiseksi:

Olet… Verkkosivusto (esimerkki) Yhteystiedot
Yhdysvaltojen asukas Kaikki yhdysvaltalaiset kuluttajasivustot Täytä ja lähetä pyyntö käyttämällä rekisteröityjen pyyntölomakettamme. Vaihtoehtoisesti voit soittaa meille numeroon 855-545-2325.
Yhdysvaltojen asukas Kaikki yhdysvaltalaiset B2B-verkkosivustot (esim. www.cloroxpro.com, www.bee2bee.com jne.) Lähetä sähköpostia osoitteeseen privacyinfo@clorox.com. Vaihtoehtoisesti voit soittaa meille numeroon 855-545-2325.
EU:n/Yhdistyneen kuningaskunnan asukas www.burtsbees.co.uk
www.burtsbees.de
www.burtsbees.es
www.burtsbees.fr
Kirjaudu tilille verkkosivulla tai puhelimitse (Yhdistynyt kuningaskunta): +44 0161 813 1476
Kansainvälinen asukas Yhdysvaltojen, EU:n tai Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella Kaikki kansainväliset kuluttajasivustot Yhdysvaltojen, Euroopan unionin tai Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella Täytä ja lähetä pyyntö käyttämällä kansainvälistä rekisteröityjen pyyntölomakettamme Vaihtoehtoisesti voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen privacyinfo@clorox.com.

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojaoikeuksistasi tai haluat muuten lähettää tieto-oikeuspyynnön, mutta edellä mainitut vaihtoehdot eivät koske sinua, lähetä sähköpostia osoitteeseen privacyinfo@clorox.com.

Jos sinulla on kysyttävää, kommentteja tai valituksia tietosuojakäytännöistämme, ota meihin yhteyttä alla olevaan soveltuvaan osoitteeseen. Pyrimme vastaamaan pyyntöihisi ja antamaan sinulle yksityisyyteen liittyviä lisätietoja.

Privacy Team
Clorox Consumer Services
PO Box 24305,
Oakland, California, 94623-1305
privacyinfo@clorox.com
855-545-2325

Jos et ole tyytyväinen vastaukseemme, sinulla voi olla oikeus tehdä valitus maasi tietosuojaviranomaiselle.

Viimeisin päivitys- ja voimaantulopäivä: 23. maaliskuuta 2021